5 eilanden, 230 stranden en 400 km kust wachten op u in de Var voor uw watersport activiteiten. Campings aan zee bieden een perfecte plek voor een sportief vakantie programma.

Sportieve vakantie aan zee

Het hele jaar door kunt u genieten van sportieve activiteiten aan de Middellandse Zee:

Duiken

De Var biedt duik plekken van zeldzame kwaliteit doormiddel van een diverse en goed behouden onderwater wereld in het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Sommige campings in de Var hebben een eigen duik club om u te begeleiden bij het ontdekken van het onderwater flora.
Het windsurfen

Hijs de zeilen! Laten we gaan voor een ritje op de surf plank. De Var biedt verschillende populaire windsurf plekken aan de Middellandse Zee. De campings aan zee heten u welkom en laten u genieten van uw passie.

Excursies op zee

Een aantal campings aan de rand van de Middellandse Zee bieden steigers voor het aanleggen van uw eigen boot. Anderen bieden boten te huur aan in de buurt voor excursies op zee.

Vissen

Vakanties aan zee zijn ideaal om te genieten van vissen met familie of vrienden. Hengels klaar, vissen maar!

Jet Ski

Genieten van snelheid tijdens het Jet skiën op de schitterende wateren die de Middellandse Zee biedt! Vertrek vanaf een van de campings in de Var en ontdek de prachtige baaien van de Golf van Saint Tropez, de Provençaalse Middellandse Zee of het Esterel gebergte in de Var.